SERVEIS

Fisioteràpia

La fisioteràpia és la ciència basada en el tractament físic de malalties o dolors:

Traumatologia i reumatologia: com esquinços, artritis, lumbàlgies, tendinitis, dolors musculars, etc.

Pediatria: tractem els problemes del desenvolupament sensoriomotors dels nadons, com dificultat per gatejar o
caminar i aguantar el cap. També tractem disfuncions com la plagiocefàlia, peus bots i torticolis.

Respiratòria Pediàtrica: tractem problemes respiratòris com les bronquiolitis i refredats.

Neurodinàmica: abordatge de les compressions nervioses (formigueigs, cremors o pèrdues de sensibilitat o força) com la síndrome de la canal carpiana o la ciàtica.

Ginecologia: basada en la millora de la tonicitat del so pelvià. Tracta dolors menstruals i pelvians, incontinències i prolapses.

Embaràs i postpart: tractem els problemes específics de la dona embarassada i del període de postpart com el dolor lumbar, ciàtica, diàstasis abdominal, preparació del part i relaxació, treball de cicatrius, i abdominals hipopresius.

Músics: prevenció i tractament de les lesions derivades de la pràctica instrumental fent una avaluació de la postura, els desequilibris musculars i hàbits per trobar la pràctica que millor s’adapti a cada músic i al seu instrument.

Osteopatia

És una disciplina centrada en l’avaluació, diagnòstic i tractament de les disfuncions musculoesquelètiques i del sistema nerviós. El seu objectiu és restaurar l’equilibri i harmonia del cos utilitzant tècniques manuals suaus
i no invasives per millorar la funció dels sistemes.

L’osteòpata intenta ajudar el consultant alliberant les estructures en tensió i potenciant el procés d’autocuració.

Medicina tradicional xinesa

Utilitza una visió holística per al diagnòstic, tractament i prevenció de les malalties, considerant el cos com un sistema integrat d’òrgans, energia i emocions. Es centra en l’equilibri de l’energia vital a través dels canals o meridians energètics i utilitza diverses tècniques com l’acupuntura, la fitoteràpia, la dietètica, la teràpia manual i la meditació per restaurar l’equilibri i millorar la salut.

Psiconeuroimmunologia (PNI)

És un disciplina mèdica integrativa basada en la biologia i fisiologia humana que estudia la relació entre el sistemes nerviós, hormonal, immune i la conducta dels humans.

Des del coneixement científic actual, dona explicació als mecanismes de desequilibri de la nostra salut i proposa tractaments basats ens canvis del nostre estil de vida, suplements alimentaris i psicologia.

Preu per sessió
×